Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lohärads IF P-99

Följ

P-99

Följ oss för uppdateringar
Följ
Lohärads IF
Fotboll
P-99

Match

Lohärads IF Röd

4 - 1
Björkhaga IP, Lohärad
9 juni 2013
13:30

Håbo IF P99 Vit

Referat

Referat: Lohärads IF Röd - Håbo IF P99 Vit

Dags att möta Håbo, som vi inte visste så mycket om, mer än att de har gjort en bra resultat i serien. Så vi visste redan innan matchen att det skulle bli en svår match mot ett bra motstånd.

Idag var det regn som himlen serverade, inte kul. Men ibland är det ganska skönt att spela när det regnar, framför allt kan man lyckas med glidtacklingar, eller hur Johan! Vilken taiming han har i glidtacklingarna. Samt att Johan reser sig upp direkt och tar hand om bollen, kanon.

Det kändes lite nervöst innan.
Vi fick en bra början och lät bollen rullas mellan killarna. Håbo stod upp bra i början. Det kändes stabilt från vår sida.

I den 8:e min får vi en hörna som Max slår, den går nära mål och där dyker Hampus upp och sätter den. Äntligen mål på hörna, det hör inte till vanligheten. Skönt med ledning på 1-0. Vi har ofta bra hörnor och frisparkar, men vi är för passiva i motståndarnas straffområde. Men nu var Hampus på rätt ställe och tryckte in den, skönt. Vi forsatte med att spela bra. Kul att se att många ville ha boll, det var stor delaktighet i vårt bollinnehav.

I den 16:e min gör vi 2-0 och det är ett mönster anfall. Berga vinner bollen på motståndarnas planhalva till vänster och vänder spelet med en kanonpass över till högersidan i djupet till Anton som vinner mark och lägger den rakt inåt till Dysén som trycker in den. Snabb spelvändning och bra passning av Berga, osjälviskt av Anton, och ett bra avlslut av Dysén. Allt gick som på ett snöre, mycket vackert.

Vi hade nu ett mycket bra spel, det bästa på länge. Det var väggspel, spelvändningar, spel i djupet, spel på yta, spel på markerad spelare. Det var t o m så deras föräldrar sade att vi var ett mycket bra lag. Vi hade bud på flera mål. Men det saknades lite finess, kreativitet och bra avslut. Vi har en del att jobba på när det gäller den sista tredjedelen av plan, men det kommer. Idag vår vi glädjas åt det fina spelet vi stod för.

Halvtid

I den 42:a min gör vi 3-0. Nu var det Ted som från sin högerbacksplats slog en passninga upp till vår forward Dysén som tog emot den och lade den till Hampus i djupet på yta. Ett bra skott av Hampus i bortre hörnet, Hampus andra mål för dagen.

I den 51:a min gör vi 4-0. Här blev Max dragen i armen efter att ha dribblat deras back, straff. Den tog heta Hampus hand om och satte den säkert. Fram till nu var vi klart bästa laget.

I den 57:e min har Håbo ett av sina första anfall i 2:a halvlek som de gör mål på. Här agerade vårt försvar passivt. Man måste våga stöta och lita på att det finns killar bakom (som det fanns).
I den 63:e min tar vi timeout. Efter deras mål och framför allt efter vår egen timeout, tappar vi mycket. Håbo blev bättre och skapade en del sista 10-15 minuterna.

Men totalt sett gör vi en av våra bästa matcher i år. Men många underbara kombinationer. Kanon kul att se att många vill ha boll. Snacket på plan är mycket bättre än på länge. Ta med dagens positiva saker till nästa match.

Några extra plus:
- Hampus som gör 3 mål. Bra att ett av målen var på hörna.
- Hannes som spelar mycket bra som ytterbackar. Kanon att han följer med i anfallen.
- Ted som spelar mycket bra som ytterbackar. Kanon att han följer med i anfallen.
- AK var stabil som mittback idag (ovan position), kul.
- Max som gjorde en av sina bättre matcher på länge. Bra passningar och bra rörlighet.

Kanon killar.

Vi tackar Håbo och domaren Kjelle för dagens match.

FORZA LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIF!!!!
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Hampus Filipsson 1 3 0 0 0 3
Alexander Dysén 1 1 1 0 0 2
Max Temrin 1 0 2 0 0 2
Adam Bergströmer 1 0 1 0 0 1
Anton Östlund Wessberg 1 0 1 0 0 1
Ted Törngren 1 0 1 0 0 1
Adam Karlsson 1 0 0 0 0 0
Hannes Sjödahl 1 0 0 0 0 0
Joakim Österlind 1 0 0 0 0 0
Johan Kruse 1 0 0 0 0 0
Robin Jacobi 1 0 0 0 0 0
Ruben Asp-Lundborg 1 0 0 0 0 0
Zackarias Laprasit 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Alexander Rüdén 1 0 0 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien

lör 5 okt 2013, 15:00 Håbo IF P99 Vit - Lohärads IF Röd 1 - 5